logo

FYSIOTERAPEUTTINEN JA LIIKUNNALLINEN KUNTOUTUS SEKÄ HIERONTA

VAPPUNA 2017: Vuosi yrittäjänä

01.05.2017

Tänään on Vappu, 1.5.2017. Vuosi sitten aloitin yritykseni Kotikuntoutus Marketan. Viime keväänä oli lämpimämpää kuin nyt mutta kyllä se kesä sieltä joka vuosi tulee. Aina erilaisena. Meillä suomalaisilla riittää vuodenajoissa ja niiden ilmiöissä ihmettelemissä. Niin talvi kuin kesäkin jaksaa yllättää. On mistä puhua kahvipöydissä ja somessa.

Vuosi on mennyt nopeasti ja monenlaista on ehtinyt tapahtua. Olen tavannut paljon uusia ihmisiä, läheltä ja kaukaa. On ollut kotikäyntejä ja pienryhmiä, kansalaisopiston ryhmiä ja yksilöterapiaa palveluseteleillä, lähetteillä ja ilman lähetettä. Jokainen kohtaaminen on ollut tärkeä. Kaikki ei ole aina mennyt niinkuin Strömsössä mutta milloinkas se menisi?
Paljon olen oppinut ja paljon on vielä opettelemista. Sitähän se on läpi elämän, opettelua.  

Olen saanut tehdä työtä sillä tavalla kuin itse koen merkitykselliseksi. Kysymys tietenkin kuuluu, ovatko asiakkaat samaa mieltä. Mikä asiakkaille on kaikkein merkityksellisintä ? Mielelläni kuulisin juuri sinun mielipiteesi.

"Urani" Facebookissa on ollut hyvin hapuilevaa ja en aina tiedä mitä minun pitäisi julkaista ja taidan julkaista aivan liikaa. Varmasti on monta digikoulutusta mistä saisi oppia, kun vain ehtisi joka paikkaan.  Toisaalta, kaikki eivät ole facebookissa tai muualla somessa. Miten tavoittaa ne ihmiset, jotka eniten palvelujani tarvitsisivat? Olen mielestäni monipuolisesti markkinoinut eli tehnyt yritystäni tiettäväksi mutta hyvät neuvot ovat aina tarpeen. Saa ottaa yhteyttä :). Eräältä asiakkaalta syksyllä kysyin mistä hän oli saanut tiedon yrityksestäni. Kertoi että esitteestä, kun kysyin missä hänoli esitteen nähnyt niin tokaisi "Joka paikassahan niitä oli " ....Mutta ei ollut kuulema liikaa. En myöskään tiedä lukeeko tätä blogiani kukaan.  Toivottavasti joku joskus. Palautetta voi laittaa vaikkapa kotisivultani viestillä.

Vastaanottoni sijaitsee hieman "syrjässä ", 25 km Kangasniemen keskustasta, Luusniemen kylällä. Lapissahan tuo ei ole matka eikä mikään mutta kaikki on suhteellista.  Suunnittelin laittavani mainoskyltit 13 tien varteen Vuojalahteen ja Harjumaahan. Jäi suunnitelmaksi, ELY-keskukselta tuli sellaiset teesit että ei onnistu. Kylttejä saa laittaa valtatien varteen 30 m tien reunasta, 100 m lähimmästä liikennemerkistä, 500 m lähimmästä tienristeyksestä. Käytännössä tämä tarkoittaa että vain isot firmat voivat laittaa isoja mainoksia. Tai sitten monta firmaa yhdessä laittavat ison mainoksen. Pelkkä ilmoitusmaksukin ELY:lle yli 300 e. Mutta täällä ollaan ! Luusniementie 1325, 51460 LUUSNIEMI . Lähellä Itäkylän ristiä :).

Ja kerran kuussa pidän vastaanottoa kotikonnuillani  Keuruulla, myöskin "syrjässä" ( 12 km Keuruun keskustasta)  Jukojärven kylällä äitini luona , osoitteessa Harmaakorventie 369 (Raili Haapala). Seuraavan kerran siellä la 13.5.

1-vuotissynttäripullakahvit tarjoan torstaina 11.5. klo 12 - 17 Luusniemellä. Ei mitään virallista ohjelmaa, poikkea kahville  ja osallistu arvontaan: 2 kpl á 30 min Savolaenen piähieronta. Tervetuloa !

KIITOS KAIKILLE ASIAKKAILLENI, YHTEISTYÖKUMPPANEILLENI JA MUILLE OSALLISILLE TÄSTÄ ENSIMMÄISESTÄ VUODESTA JA ILOISTA VAPPUA !  t. Marketta
004_(3).JPG