logo

FYSIOTERAPEUTTINEN JA LIIKUNNALLINEN KUNTOUTUS SEKÄ HIERONTA

Pääsiäisenä 2017

15.04.2017

Noin kymmenen vuotta sitten pääsiäisen aikaan näin unen, jonka koin merkittäväksi ja joka jäi mieleeni. Unessa ei tapahtunut paljon,  mutta värimaailma ja tunnelma oli mieleenpainuvia.

Unessa nainen makaa tummalla asfaltilla puoliksi mahallaan, puoliksi konttausasennossa. Hänellä on yllään valkoinen, hihaton,  liehuvahelmainen mekko.  Hän yrittää ahdistuneena ja epätoivoisena raahautua eteenpäin. 

Sitten hän nousee istuma-asentoon ja  tarkastelee toista säärtään, jonka ulkokehräsen kohdalta vuotaa kirkkaanpunainen verivana. Nainen katsoo vuotavaa haavaa  ja kuulen hänen ajattelevan  : " Ai taas se vuotaa".  Ahdistuksen tunne sai selityksen.  Tunnelma unessa muuttuu rauhalliseksi. Ei ole mitään hätää.

Jokaisella meillä on haavamme.  Parantuminen tapahtuu asteittain sisältäpäin ja  välillä haavan  pinnalle kehittynyt rupi irtoaa ja paha veri tulee ulos.  Ajan kuluessa kun kehitymme,  opimme ja uskomme voi käydä  niin että haava umpeutuu kokonaan. Mutta sitä ennen anna sen välillä vuotaa.

Rauhallista pääsiäistä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

023.JPG