logo

FYSIOTERAPEUTTINEN JA LIIKUNNALLINEN KUNTOUTUS SEKÄ HIERONTA

UUSI VUOSI 2017

01.01.2017

Haluan uuden vuoden alun kunniaksi kiittää kaikkia jotka ovat olleet osallisena auttamassa alkaneella yrittäjän urallani. Kaikkien läheisteni lisäksi kiitokset lähtevät Uusyrityskeskus Dynamoon, Etelä-Savon te-toimistoon, Finnveraan,  Mikkelin ammattikorkeakouluun, Aaltoyliopistoon, Puulan seutuopistoon,  Kangasniemen elinkeinoasiamiehelle, Kangasniemen osuuspankkiin, tilitoimistoTietomyllyyn, digitoimisto Verkkoverstaaseen ,  Lojer Oy:öön  ja moneen muuhun instanssiin,  esimerkiksi terveydenhuoltoon ja postiin,  osaaville ja auttaville ihmisille.

Erityinen kiitos kuitenkin kuuluu asiakkailleni ja heidän omaisilleen. Ilman teitä en voisi tätä työtä tehdä. Kiitos kaikista kohtaamisista  kahdeksan kuukauden aikana. Toivon että kohtaamme myös tänä vuonna ja voin olla luottamuksenne arvoinen.

 

Hyvää uutta vuotta !

040.jpg